Επική ανατροπή-τίτλου για ΑΕΚ - Ο Λάζαρος «σκότωσε» τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ έκανε τεράστια ανατροπή, με την σφραγίδα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την είσοδο του Λιβάγια στο β΄ μέρος, επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με 3-2 κι ενώ έχανε με 0-2 μέχρι το 64΄, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Με μια γκολάρα και μια ασύλληπτη «φωτοβολίδα» (64’, 79’), ο Λάζαρος απάντησε μόνος του στα όμορφα τέρματα των Μάριν (22’) και Οφόε (46’) και έστρωσε τον δρόμο για το επικό come back που υπέγραψε στο 90’ ο Μάνταλος. 

Η απόφαση του Χιμένεθ να διορθώσει το λάθος του και να αντικαταστήσει τον ακίνδυνο Κλωναρίδη με τον φορμαρισμένο Λιβάγια ξεκλείδωσε την ΑΕΚ, που ήταν χειμαρρώδης και στρίμωξε τον Ολυμπιακό μέχρι τελικά να τον λυγίσει. 

Ακριβά πλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την οπισθοχώρηση μετά το δεύτερο γκολ και βλέπουν πλέον την «Ένωση» να τους αφήνει πέντε βαθμούς πίσω της στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. 

Ατελείωτο πάρτι στο ΟΑΚΑ μετά τη λήξη του ματς, με τον κόσμο της ΑΕΚ να πανηγυρίζει έξαλλα τη νίκη που κρατά την ομάδα του αφεντικό προς το παρόν στο πρωτάθλημα. 

Πηγή: skai.gr