Στο Νο. 9 της λίστας των κορυφαίων του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση για τον «Greek Freak». Λίγους μήνες μετά την 1η του παρουσία σε All Star Game, το... τσεκ ιν του στην δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα της λίγκας και το βραβείο του ως πιο βελτιωμένος παίκτης του «μαγικού κόσμου», το «Sports Illustrated» του έδωσε την 9η θέση στο Top 100 των παικτών που αγωνίζονται στο ΝΒΑ!

Για να καταλάβει κανείς πόσο τιμητική είναι αυτή η θέση, αρκεί να δούμε ποιους άφησε πίσω του ο Γιάννης. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Τζίμι Μπάτλερ, ο Πολ Τζορτζ, ο Τζον Ουόλ, ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο Ντάμιαν Λίλαρντ, ο Κλέι Τόμπσον, ο Κάιρι Ίρβινγκ, ο Μπλέικ Γκρίφιν, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς και ο Κέβιν Λοβ είναι ενδεικτικά κάποιοι από τους παίκτες που είδαν την... πλάτη του Αντετοκούνμπο στην σχετική κατάταξη! Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο μόνος Ευρωπαίος που μπήκε στην πρώτη δεκάδα!

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως το αμερικανικό περιοδικό πέρυσι είχε δώσει την 48η θέση στον Αντετοκούνμπο, επομένως το... άλμα του στο Νο. 9 γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

«Έκπληξη» αποτελεί η 6η θέση που πήρε ο MVP της περσινής σεζόν, Ράσελ Ουέστμπρουκ, ενώ το Top 3 αποτελείται από τις πιο λογικές επιλογές: Στεφ Κάρι (3ος), Κέβιν Ντουράντ (2ος), Λεμπρόν Τζέιμς (1ος).

Μέσα στις επόμενες ώρες θα βγουν οι σχετικές λίστες και από το «Slam», αλλά και από το «ESPN» και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και εκεί την θέση που θα πάρει ο «Giannis»...
Πηγή: skai.gr