"Μέσα" ο Σιμόες για Ριέκα, εκτός ο Γκάλο!

Ολοκληρώθηκε η -επί ελληνικού εδάφους- προετοιμασία της ΑΕΚ για την πρεμιέρα της στους ομίλους του Europa League, με αντίπαλο τη Ριέκα, την ερχόμενη Πέμπτη, στην Κροατία.

Με ένα ευχάριστο, αλλά και ένα δυσάρεστο μαντάτο για τον Μανόλο Χιμένεθ…

Ο Αντρέ Σιμόες, λοιπόν, αποδείχθηκε «ταύρος» και προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, με αποτέλεσμα να είναι στην αποστολή της «Ένωσης», σε αντίθεση με τον Γκάλο, που δεν γυμνάστηκε, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό και αποκλείστηκε! Απουσίασε, δε, ο Κώστας Γαλανόπουλος, που παραμένει κλινήρης, αλλά η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και είναι απύρετος

Εκτός, αποστολής, τέλος, έμεινε ο ανέτοιμος Παναγιώτης Κονέ, όπως και ο Πατίτο -ο οποίος, να θυμίσουμε, δεν θα πάει Αυστραλία, τελικά, με το μέλλον του να παραμένει αβέβαιο.

Οι «εκλεκτοί» του Χιμένεθ, λοιπόν, είναι οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Γιούσης, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ για τη Ριέκα και η ομάδα θα προπονηθεί στο ''HNK Rijeka Stadium'' στις 19:00 ώρα Κροατίας (20:00 Ελλάδας).
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr