Λύτρωση στο 90’ για Λεβαδειακό, σοκ για Πλατανιά

Μια ανάσα πριν από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο Πλατανιάς, ωστόσο ο Λεβαδειακός τον σόκαρε στο 90'.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που γλίτωσε αρκετές φορές από την παραβίαση της εστίας της, κατάφερε να προηγηθεί στο 57' με γκολ του Μπούντνικ και στη συνέχεια κρατούσε με μεγάλη άνεση το υπέρ της σκορ.

Ωστόσο, οι Βοιωτοί μίλησαν στο τέλος... Ο Γιουσούφ έδωσε με σέντρα συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Μητρόπουλου, που από κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να γράψει το 1-1.

Παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός γλίτωσε στο 90' τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένει χωρίς νίκη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πλατανιά που μετά την περσινή του τρομερή πορεία, φαίνεται ότι δυσκολεύεται αρκετά στην αρχή της νέας σεζόν.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντελέχου (46’ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73' Μπελγκαζουανί) Νιάσε, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60' Σίλβα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμόνα (31' Πριντέντα), Στάθης, Σκαρντοβέλι, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70' Γκζέλτσακ), Ενσικουλού, Μπούντνικ (84' Δημούτσος)
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr