Τα Street Relays επιστρέφουν για ένα εντυπωσιακό φινάλε!

Οι μέρες πέρασαν, το ίδιο και το καλοκαίρι και η ανθρώπινη σκυταλοδρομία, που ξεκίνησε από τη Γλυφάδα, έτρεξε στην Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και τερμάτισε εμφατικά στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο των αγώνων, επιστρέφει, με πρώτο σταθμό του δεύτερου κύκλου την πόλης της Λάρισας.

Στην καρδιά της Θεσσαλίας στις 29 Οκτωβρίου o πρώτος σταθμός και με τις τρεις επόμενες διαδρομές, θα γίνει το φινάλε της σεζόν.

Το Νοέμβριο τρέχουμε στην Χαλκίδα (5/11) και τον Πειραιά (19/11), ενώ η αυλαία θα πέσει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, με δύο υποψήφιες πόλεις, τη Λαμία και την Πάτρα, που μπαίνουν κι αυτές, πλέον, στους ετήσιους σταθμούς των Βίκος Street Relays.

Άλλωστε, οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου κατόρθωσαν στο πρώτο μισό κομμάτι της αγωνιστικής σεζόν να ανοίξουν φτερά, να φτάσουν μακριά και να αγκαλιάσουν ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα Βίκος Street Relays θα συνεχίσουν να «παράγουν» αθλητισμό και πολιτισμό, γιατί όπως λέμε: «Μόνος σου πηγαίνεις γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά…».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://twitter.com/StreetRelays

https://www.instagram.com/street_relays
Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος