Μαύρος για Αραούχο: Μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ

Αν ένας άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μιλήσει για κάποιον επιθετικό, αυτός είναι ο Θωμάς Μαύρος. Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός όλων των εποχών, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον Σέρχιο Αραούχο.

Μιλώντας για τον «Τσίνο», ο Μαύρος, τόνισε πως έχει όλα τα φόντα για γίνει ο νέος ηγέτης της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αποθέωσε τα αγωνιστικά του προσόντα.

Μάλιστα, προέτρεψε τον Αργεντινό επιθετικό να γίνει η σημαία των οπαδών της ΑΕΚ και να βοηθήσει την «Ένωση» να κερδίσει τίτλους.

«Ο Αραούχο είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιστής και έχει δείξει τα στοιχεία του. Περιμένουμε με το ταλέντο που έχει να βοηθήσει να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Δεν μου αρέσει πολύ που παίζει αρκετά έξω από την περιοχή. Η μεγάλη περιοχή είναι εκεί που μπαίνουν τα γκολ, είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στο κουτί και θέλω να τον βλέπω πιο πολύ εκεί. Είναι τεχνίτης, έχει καλά προσόντα, μπορεί να πασάρει… Του αρέσει βέβαια να βγαίνει στα πλάγια. Θα τον ήθελα πιο πολύ μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Αραούχο όμως είναι ένας παίκτης που έχει τα προσόντα να γίνει ηγέτης. Τα γκολ δίνουν νίκες και τίτλους και ξέρει πολύ καλά να το κάνει. Θέλω να γίνει σημαία των οπαδών της ΑΕΚ»

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ 
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr