Βενγκέρ: Έφτασα κοντά στο να παραιτηθώ από την Άρσεναλ

Πολύ κοντά στο να υποβάλει τη παραίτηση του στη διοίκηση της Άρσεναλ βρέθηκε για πρώτη φορά ο προπονητής της Αρσεν Βενγκέρ, πριν τελικώς υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, κάτι το οποίο αποκάλυψε με δηλώσεις του στο περιθώριο της παρουσίας του σε Μέσο της Γαλλικής τηλεόρασης.

« Για πρώτη φορά ήρθα πολύ κοντά στο σημείο να παραιτηθώ και πρέπει να σας πω οτι δίστασα να υπογράψω την ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο μου προτάθηκε», δήλωσε ο 67χρονος σε μια δήλωση η οποία αναμένεται να συζητηθεί.

«Βρίσκομαι στην Άρσεναλ εδώ και 21 χρόνια και πάντοτε αναρωτιέμαι εάν πρέπει να συνεχίσω να είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα είναι στην τεχνική ηγεσία. Οφείλω πάντως να παραδεχτώ πως την περασμένη σεζόν τα πήγαμε πάρα πολύ άσχημα, κάτι το οποίο με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό», κατέληξε ο Αλσατός.

Πολλοί είναι οι φίλαθλοι, αλλά και παλιοί παίκτες των «κανονιέρηδων», οι οποίοι ήθελαν να αποχωρήσει ο Βενγκέρ από το τιμόνι του συλλόγου, όμως μετά και την νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup ( το τρίτο σε τέσσερα χρόνια), οι ιθύνοντες τον κάλεσαν να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δυο έτη, βάζοντας έτσι τέλος σε όλα τα σενάρια αποχώρησής του.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr