Προπονητής Λεβερκούζεν: Δεν είδα τον Ρέτσο γιατί δεν έχω ίντερνετ σπίτι μου

Ούτε στα πιο τρελά του... όνειρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί την εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο 19χρονος αμυντικός εκτός του ότι παραχωρήθηκε και επίσημα στην Λεβερκούζεν αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία, κόντρα στην Εσθονία πραγματοποίησε την παρθενική του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ωστόσο ο νέος του προπονητής στην Λεβερκούζεν, Χάικ Χέρλιχ δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά την εμφάνιση του νεαρού παίκτη καθώς όπως παραδέχθηκε δεν είχε… ίντερνετ στο σπίτι του.

«Είμαι χαρούμενος γιατί όλα πήγαν όπως τα είχαμε φανταστεί. Με την απόκτηση του Ρέτσου ενισχυθήκαμε και στις τέσσερις θέσεις της άμυνας. Με τον Ολυμπιακό αγωνιζόταν στο κέντρο της άμυνας, ενώ με την Εθνική Ελλάδας έπαιξε από τα δεξιά.
Δεν έχω όμως ακόμη ίντερνετ στο νέο διαμέρισμα μου και δεν μπόρεσα να τον δω στο ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδας. Έχουμε πολύ χρόνο στο μέλλον μόλις έρθει στο Λεβερκούζεν. Ακόμη μαζεύει τα πράγματα του. Τον περιμένουμε την Τετάρτη για προπόνηση» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr