Πασκουάλ: Να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας

Σε συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσίασε ο Παναθηναϊκός τη νέα του συνεργασία με χορηγό εταιρεία ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε να «δώσει» ξεκάθαρα τον στόχο της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου, αν και αναγνώρισε ότι θα είναι κάτι κόντρα στα προγνωστικά...

«Όταν κόντρα σε ολα τα προγνωστικά πήραμε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της παρουσίασης της χορηγικής συμφωνίας των πράσινων με την εταιρεία ελαστικών “Toyo”.

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας ιδιαίτερα με τους νέος μας συνεργάτες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την συνεργασία με τη Toyo. Αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας και θα είμαστε ευτυχώς μαζί Τους γνωρίζω από τότε που ήμουν στην Ισπανία. Ξέρω ότι είναι παράδειγμα της εξέλιξης. Πάντα επιχειρεί να είναι ηγέτης σε αυτό που κάνει. Μοιραζόμαστε πολλές αξίες με την εταιρεία. Γι αυτό καλωσορίσω την εταιρία στην οικογένεια μας. Ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία με όταν ξεκίνησαν να είναι χορηγοί της Λεστερ. Όταν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήραν το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε κόντρα σε κάθε προγνωστικό να βάλουμε το έβδομο αστέρι στη φανέλα μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της παρουσίασης της χορηγικής συμφωνίας των πράσινων με την εταιρεία ελαστικών “Toyo”.

«Καταρχάς θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τα ελαστικά που χρησιμοποιήσαμε πέρυσι. Τόσο αυτά που συνεχίζουν μαζί μας όσο και αυτά που δεν συνεχίζουν. Έχουμε νέα ελαστικά. Θα πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε εμάς. Να δούμε πώς νιώθουμε οδηγώντας τα και να κατορθώσουμε να έχουμε ενιαίο αποτέλεσμα, ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο απ' ότι η πλειονότητα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Για την παρουσία και τον ρόλο του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική:

«Νομίζω ότι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εθνική. Πιστεύω ότι δεν θα απογοητεύσει κανέναν απόλυτος. Ελπίζουμε να πάει καλά σε όλο το τουρνουά. Είμαστε ενθουσιασμένοι αναμένοντας τον να έρθει να δουλέψει μαζί μας όσο το δυνατόν συντομότερο και να βοηθήσουμε και εμείς εκείνον και εκείνος εμάς»

Για το αν θα υποστηρίξει Ισπανία ή Ελλάδα στο Eurobasket:

«Δεν ξέρουμε αν θα βρεθούν αντιμέτωπες. Αν συμβεί αυτό, δεν θα μπορέσετε να με ρωτήσετε. Δεδομένο οτι δεν μιλάω ποτέ υποθετικά δεν μπορώ να απαντήσω. Εύχομαι όλοι οι παίκτες να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην εθνική».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr