Σκίμπε: Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το Βέλγιο

Η Εθνική ομάδα θα προσπαθήσει να νικήσει το Βέλγιο την Κυριακή μετά το 0-0 απέναντι στην Εσθονία και να παραμείνει στη διεκδίκηση της πρόκρισης για το Μουντιάλ της Ρωσίας, τόνισε ο Μίχαελ Σκίμπε.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε στην αρχή της περιόδου και πολλοί παίκτες δεν έχουν ξεκινήσει να αγωνίζονται με τις ομάδες τους. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε πίεση, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής.

Και συνέχισε: «Πήραμε έναν βαθμό και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κύπρου επί της Βοσνίας πάμε να τα δώσουμε όλα στο ματς με το Βέλγιο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης».

Για το ματς με τους Βέλγους τόνισε: «Όχι απλά θα είναι τελικός αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Ευτυχώς δεν έχουμε τραυματίες μετά το σημερινό αγώνα. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, για να μείνουμε κοντά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης».
Αλλαγές θα υπάρξουν στην ενδεκάδα, αφού «θα επανέλθει ο Σωκράτης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες με τους υπόλοιπους παίκτες. Προφανώς η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική. Ο Μήτρογλου ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος. Φτάνει αύριο το πρωί και θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα».
Πηγή: skai.gr