Κλείσιμο

Επιστροφές: Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, Κονέ στην ΑΕΚ!

Σφραγίστηκε η επιστροφή του Αντελίνιο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ!

Ο δικέφαλος του βορρά ανακοίνωσε την επιστροφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού μετά από πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη, με τον 32χρονο άσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, πάντως, και η Βόλφσμπουργκ είχε ανακοινώσει την μετακίνηση του Βιεϊρίνια από την Γερμανία στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων», με τον Πορτογάλο να κάνει και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στην παλιά μου ομάδα και στην πατρίδα της συζύγου μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων στους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ που δεν έβαλαν εμπόδια στον δρόμο μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που πέρασα στη Βόλφσμπουργκ. Πανηγυρίσαμε μαζί πολλές επιτυχίες, και έχω κερδίσει αναρίθμητους φίλους. Θα μείνουν πάντα στην καρδιά μου η πόλη, η ομάδα, αλλά πάνω από όλα οι φίλαθλοι».

Από τη μεριά του, ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βιερίνια, για την αφοσίωσή του τα τελευταία χρόνια. Τα έδινε όλα, πάντα, για την Βόλφσμπουργκ. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ θα μείνει αξέχαστο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του τα καλύτερα».

Ανακοινώθηκε ο από ΑΕΚ ο Κονέ 

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την επιστροφή του Έλληνα χαφ μετά από εννιά χρόνια στην ομάδα, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη στον ΣΠΟΡ FM.

Η Ένωση ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με την Ουντινέζε, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο Κονέ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα και αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρασκευή (1/9).

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr