«Βόμβα» με Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός

Μεταγραφή-βόμβα από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Τζένοα για την απόκτηση του ποιοτικού κεντρικού χαφ, Οσκαρ Χίλιεμαρκ! 

Το τριφύλλι ήρθε σε συμφωνία τόσο με την Τζένοα, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ντύνεται οριστικά στα πράσινα και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Νωρίς την Πέμπτη, ο Σουηδός κεντρικός χαφ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 25χρονος άσος έρχεται στην ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. 

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Παναθηναϊκού με ένα άκρως ποιοτικό οκτάρι, βασικό στέλεχος της εθνικής Σουηδίας, πρωταθλητή Ευρώπης με την U21 της χώρας του και θητεία σε Serie A και Αϊντχόφεν (2013-2015). Φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα της Τζένοα και της Παλέρμο, όντας και στους δύο συλλόγους βασικός, ενώ τη σεζόν 2015-2016, που ήταν η παρθενική του στην Ιταλία, είχε 38 συμμετοχές και 4 γκολ. 

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr