"Φτιαγμένος" ο Αραούχο: Ετοιμάστε μου φανέλα!

"Ετοιμάστε μου φανέλα, θέλω να έρθω στην ΑΕΚ άμεσα και να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Μέχρι την Πέμπτη θα έχω φτάσει στην Αθήνα για να υπογράψω, δεν θέλω να μείνω στη Λας Πάλμας", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που έστειλε ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός σε νυν ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Ο αγαπημένος "Τσίνο" των υποστηρικτών της ΑΕΚ έχει διατηρήσει επικοινωνία με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ όλο αυτό το διάστημα και πλέον φαίνεται ότι οι πιθανότητες των "κιτρινόμαυρων" να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε ημέρα που περνάει, μέχρι το deadline της μεταγραφικής περιόδου την Πέμπτη...

Η δήλωση του Σέρχιο Αραούχο μετά την εκτός έδρας νίκη της Ένωσης επί του Πανιωνίου (2-1), με δικό του τέρμα για την 6η αγωνιστική των Play Offs της σεζόν 2016-17: "Σήμερα τελειώνουν πέντε μήνες ευτυχίας στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είμαι ερωτευμένος με αυτή την ομάδα και την πόλη, ελπίζω να μπορέσω να γυρίσω σύντομα εδώ, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, χαρά και λύπη μαζί.

Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, θα βάλω τα δυνατά μου για να γυρίσω, τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου το θέλουμε, αλλά μου έχει πει ο Πρόεδρος της Λας Πάλμας ότι περιμένει να επιστρέψω δυνατός στην ομάδα του, όπως είμαι τώρα. Είμαι στεναχωρημένος λοιπόν, γιατί αύριο φεύγω από την Αθήνα. Θυμάμαι ότι πριν έρθω να παίξω στην Ελλάδα, ακόμα και οι φίλοι μου έλεγαν ότι είμαι τρελός, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα και τα στοιχήματα".
Πηγή: skai.gr