Στο 0-0 ο Παναθηναϊκός με τον Λεβαδειακό

Ούτε τώρα… σεφτές για τον αδιόρθωτο και κακό Παναθηναϊκό!

Αργοί, ακίνδυνοι, με ξεκάθαρο -ξανά- το πρόβλημα στην ανάπτυξη, αλλά και άτυχοι, καθώς ο Κουρμπέλης ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή εκτός 11άδας, οι «πράσινοι» παραχώρησαν 0-0 στον εξαιρετικό Λεβαδειακό, στην άδεια Λεωφόρο!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο, «πλήρωσε» την ανόητη αποβολή του Ευαγγέλου, στο 49', την ώρα που είχε… ζωηρέψει, με την είσοδο του Αντρές Τσάβες στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμη και με ήττα από τους εξαιρετικούς Βοιωτούς, που έχασαν απίστευτες ευκαιρίες, παίρνοντας, τελικά, ακόμη έναν σπουδαίο βαθμό, μετά από εκείνον της πρεμιέρας, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κακή, πάντως, ήταν και η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, ο οποίος τα έκανε μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο, χαρίζοντας κάρτες στους φιλοξενούμενους -και βλέποντας ανύπαρκτες εις βάρος των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα εκείνη του Κουλιμπαλί, στο 55', με τον Αφρικανό να μην κάνει καν φάουλ και τον Τριποτσέρη να χάνει μεγάλη ευκαιρία από το στημένο! Αρκετές λάθος αποφάσεις, δε και από τους βοηθούς, με αποτέλεσμα, για παράδειγμα, η μεγαλύτερη φάση του Λεβαδειακού, με το τετ-α-τετ του Μπραντάο, στο 74', να λογίζεται ως τέτοια, ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν σε θέση οφσάιντ!

Όπως και να έχει, το «τριφύλλι» είναι δεδομένο πως χρειάζεται ενίσχυση (κάτι που θα εξαρτηθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από το αν αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ζέκα με τον Παναθηναϊκό), για να αποκτήσει βάθος το ρόστερ του, με τον τεχνικό των «πράσινων» να δηλώνει, μετά το τέλος του αγώνα, πως πολλοί από τους παίκτες του, που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, δεν έπρεπε καν να παίξουν! Εννοώντας, προφανώς, ότι έχουν «σκάσει»…

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Άλτμαν (67’ Γιόχανσον), Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης), Ζέκα, Λουντ, Λουτσιάνο, Καμπέσας (46’ Τσάβες), Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μπραντάο (77’ Βασιλείου), Ζαραδούκας, Νιάσε, Γιακουμάκης (85’ Καψάσκης), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μητρόπουλος (85’ Καλτσάς).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr