Μια ανάσα από τον Ινσούα ο Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Εμανουέλ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές ολοκληρώθηκε, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν το 60% του Αργεντινού (με ισπανικό διαβατήριο) αριστερού μπακ, χωρίς να καταβάλουν χρήματα, ενώ η Ουντινέζε, που διατηρεί το 40%, πλήρωσε ένα μικρό ποσό στον ποδοσφαιριστή που αφορούσε οφειλόμενα.

Ο 26χρονος άσος, που ήταν συμπαίκτης του Αντρές Τσάβες στην Μπόκα Τζούνιορς, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 220.000 ευρώ το χρόνο (200.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και κλιμακωτή αύξηση στη συνέχεια). Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποδοχές του στην Ουντινέζε ήταν 350.000 ευρώ, αλλά προκειμένου να αγωνίζεται (ήταν τρίτη επιλογή για τη θέση του στην ιταλική ομάδα) επέλεξε να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Η άφιξη του Ινσούα, που έκανε προετοιμασία με την Ουντινέζε αλλά δεν έχει ματς στα πόδια του, αναμένεται πιθανότατα σήμερα για να περάσει ιατρικά και εργομετρικά και αμέσως μόλις υπογράψει θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη αποτελώντας μία έξτρα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr