Ο Ελμπάζ του Απόλλωνα «ξέρανε» τον Ατρόμητο!

Λογάριαζε χωρίς τον Ελμπάζ ο Ατρόμητος. Ο Ισραηλινός επιθετικός μπήκε στο 87ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και δευτερόλεπτα αργότερα με άψογη εκτέλεση φάουλ, «σόκαρε» τους γηπεδούχους (1-1) που βρίσκονταν αγκαλιά με την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Φοβερή εμφάνιση για 55 λεπτά από τον Ατρόμητο, που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχαν ένα τέρμα με τον Κιβρακίδη και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον ένα ακόμη αν δεν ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια.

Ανέβηκε μετά την είσοδο των Αλμπάνη, Μάατσεν ο Απόλλων, με τον Ελμπάζ να αποδεικνύεται η «χρυσή» αλλαγή του Μάντζιου. Με Παναιτωλικό εκτός έδρας την ερχόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος, στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο φιλοξενείται η Ελαφρά Ταξιαρχία.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (65' Κυριακίδης), Μανούσος (81' Νάτσος), Ντιγκινί (88' Μενσά), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντάουντα, Γιαννούλης

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος (86' Ελμπάζ), Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Κοντοές, Κονέ, Σιατραβάνης (67' Μάατσεν), Μάατσι (55' Αλμπάνης), Ανιέτε, Καστιγιέχος.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr