ΠΑΟΚ εναντίον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που δήλωσε σχετικά:

«Η σημερινή μου παρουσία εδώ έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, ως μια ένδειξη αναγνώρισης προς την ομοσπονδία, που διαχρονικά δίνει τις μεγαλύτερες χαρές στον ελληνικό λαό και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Το ξαναζήσαμε και φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών και ελπίζω να χαρούμε περισσότερο με την Εθνική Ανδρών το Σεπτέμβριο.

Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, να έχουμε υγεία, να έχουν οι παίκτες μας υγεία και να συνεχίζετε τους αγώνες σε αυτό τον δύσκολο καιρό. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Έχουμε διαύλους επικοινωνίας και βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να προχωράμε μπροστά. Και πιστεύω πως έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα όποια θεσμικά προβλήματα για να έχουμε καλύτερες μέρες στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές».

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, δήλωσε: «Εύχομαι μια χρονιά με υγεία πρώτα όλα. Καλούς αγώνες, διάθεση για αγώνα, γιατί και αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη. Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες και λιγότερη γκρίνια αν μπορούμε. Και εύχομαι να κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι και μόνο. Καλή χρονιά, υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Στο κύπελλο ανδρών η κληρωτίδα «έβγαλε» ντέρμπι στα προημιτελικά, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη (4/10), ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσουν όμαδες που θα προκύψουν απο τις προηγούμενες φάσεις. Υπάρχουν σκέψεις οι ημιτελικοί να γίνουν φέτος σε διπλούς αγώνες και τα ζευγάρια θα προκύψουν μετά από νέα κλήρωση.
Πηγή: skai.gr