Κούραση και απουσίες "λύγισαν" τον Παναθηναϊκό

Βρήκε τον killer του, ψάχνει... αντίδραση! Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας από την Μπιλμπάο, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, σε ένα ματς που λύγισε από τις απουσίες του αλλά και την κούραση.

Ο Τσάβες που μπήκε σαν αλλαγή, σκόραρε με άψογο τελείωμα στο ντεμπούτο του (72') και έδειξε με το καλημέρα πως πρόκειται για killer ωστόσο ο Κοροβέσης δεν του επέτρεψε να χαρεί καθώς απάντησε έξι λεπτά αργότερα!

Για ακόμη ένα ματς, πάντως, οι «πράσινοι» έδειξαν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, που δέχτηκαν και πάλι γρήγορο γκολ ενώ προηγήθηκαν. Νέα ατυχία με τον Μολέδο που τραυματίστηκε στον δεξιό καρπό και αποχώρησε με φορείο!

Δικαιούνται να «φωνάζουν» προς τον Παπαπέτρου οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη καθώς χάρισε στο 62ο λεπτό την αποβολή στον Μπούτνικ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν πήγε με τις τάπες στον Μολέδο.

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76΄ Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (90΄+2 Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούντνικ (68΄ Γκρζέλτσακ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (64΄ Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74΄ Δώνης), Μολίνς (64΄ Τσάβες)

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr