Κλείσιμο

Με... φόρα από πέρυσι ο Πανιώνιος, διπλό στην Κέρκυρα

Μπορεί αρκετοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές που είχε πέρυσι στο ρόστερ του ο Πανιώνιος να μην υπάρχουν πλέον, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου φαίνεται ότι έχει βρει τη συνταγή για να οδηγήσει τους Νεοσμυρνιώτες στον ίδιο πετυχημένο δρόμο.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα επικράτησαν 1-0 στην έδρα της Κέρκυρας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, καθώς μπόρεσαν σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις να εκμεταλλευτούν μία εξ αυτών με… δράστη τον Ντουρμισάι στο 53’.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός πήρε την ευκαιρία από τα… μαλλιά αντικαθιστώντας τον μη διαθέσιμο σήμερα, Γεσίλ και με μια πολύ δυνατή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Χατζισαφί άνοιξε το σκορ και τελικά τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι ότι οι δύο ομάδες και ενώ το ματς ήταν στο 0-0 έχασαν από ένα πέναλτι. Αρχικά, ο Τουράμ στο 39’ νικήθηκε από τον Κότνικ (που ήταν αλάνθαστος και καθοριστικός πλην του πέναλτι) ενώ στο 45’ ήταν η σειρά του Μασούντ να νικηθεί από τον Γιαννακόπουλο και το δοκάρι και στη συνέχεια να αστοχεί σε κενή εστία στο ριμπάουντ.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77' Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61' Μεληκιώτης), Ντιόγκο (80' Ντε Βάργκας), Νούνες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (81' Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90+3' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (86' Ταπόκο).

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr