Ντουράντ: Δεν πάω στο Λευκό Οίκο, δεν έχω κανέναν σεβασμό για τον Τραμπ

Ένας ακόμη σταρ του ΝΒΑ τάχθηκε ανοιχτά κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Ο Κέβιν Ντουράντ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επισκεφτεί ως πρωταθλητής του ΝΒΑ τον Λευκό Οίκο και καταδίκασε τις δηλώσεις και τις πρακτικές του Αμερικανού προέδρου.

«Όχι, δεν πρόκειται να πάω. Δεν έχω κανέναν σεβασμό για αυτόν που είναι πρόεδρος αυτή τη στιγμή. Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του και η φωνή μου θα ακουστεί με αυτή την απουσία μου. Αυτή είναι προσωπική απόφαση, αλλά αν γνωρίζω καλά τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, θα συμφωνήσουν μαζί μου», τόνισε ο άσος των Γουόριορς.

«Η στάση του προέδρου οδηγεί στο διχασμό. Από τη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία η χώρα μας είναι χωρισμένη στα δύο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Όταν ο Ομπάμα ήταν στη θέση αυτή, τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται. Στις συνοικίες από τις οποίες προέρχομαι εγώ είχαμε ελπίδα, γιατί υπήρχε ένας μαύρος πρόεδρος. Βλέποντας πώς εξελίσσονται τα πράγματα τώρα, υπάρχει μια αρνητική τροπή. Αν έχουμε στην προεδρία κάποιον που δεν νοιάζεται για όλο τον κόσμο, τότε δεν πάμε πουθενά ως χώρα. Θεωρώ πως αν δεν τον βγάλουμε από τη θέση του, δεν θα προοδεύσουμε καθόλου. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους με επιρροή να μιλήσουν ανοιχτά», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr