Κλείσιμο

Europa League: Άδικη ήττα για Παναθηναϊκό από την Μπιλμπάο

Ό,τι έχτιζε για 68 λεπτά, γκρεμίστηκε σε επτά! Ο Παναθηναϊκός έπαθε μπλακ-άουτ, δέχθηκε τρία γκολ από το 68' ως το 74' από την Μπιλμπάο και έχασε 3-2, με τη Λεωφόρο να χειροκροτεί στο τέλος! 

Για 68 λεπτά ο Παναθηναϊκός κρατούσε εγκλωβισμένη την Αθλέτικ Μπιλμπάο, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ (2-0) κόντρα στους Βάσκους, αλλά δεν άντεξε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ισπανικές ομάδες.

Το συγκρότημα του Χοσέ Άνχελ Θιγάντα έφυγε με τη νίκη (3-2) από το «Απόστολος Νικολαΐδης» κι έκανε δύσκολη τη ζωή των «πρασίνων» ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία, την επόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιζαν με πάθος, και το 2-0 δικαιολογούσε την μέχρι τότε εικόνα. Ωστόσο, αρκούσε ένα επτάλεπτο ολικού αγωνιστικού μπλακ άουτ για να καταστραφούν όλα. 

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και στο 6΄ ο Κουτρουμπής θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ερερίν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λουντ άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική προσπάθεια. 

Στο 55ο λεπτό, ο Καμπέσας με εντυπωσιακό πλασέ έκανε το 2-0 κι έκανε το θεωρητικά πολύ δύσκολο να μοιάζει εφικτό.

Το «τριφύλλι» αυτοκτόνησε όμως, πληρώνοντας το «νεκρό» διάστημά του από το 68ο ως το 74ο λεπτό, καθώς δέχθηκε τρία μαζεμένα γκολ και από τον παράδεισο βρέθηκε στην κόλαση.

Στο 68΄ ο Αντούριθ μείωσε, τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Μάρκος έκανε το 2-2 και στο 74΄ ξανά ο Αντούριθ με εκτέλεση πέναλτι (το έκανε ο Μολέντο στον Ινιάκι Γουίλιαμς) «έγραψε» το τελικό 2-3.

Πηγή: skai.gr