Ουζουνίδης: Η πιο δύσκολη κλήρωση για εμάς, το ίδιο και για την Αθλέτικ

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος αφού η κληρωτίδα για τα play offs του Γιουρόπα Λιγκ, τον έφερε πάνω στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε με νόημα πως όσο δύσκολη είναι η κλήρωση για τους «πράσινους, άλλο τόσο δύσκολη είναι και για τους Βάσκους

«Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ ωραία κλήρωση που μας φέρνει απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ελπίζω να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ό, τι μπορούμε. Σίγουρα ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να μας τύχει, αλλά νομίζω πως το ίδιο ισχύει και για την Αθλέτικ» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα, σχολίασε για τους «πράσινους»: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα και έχει συνεχή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι ένα κλαμπ το οποίο είναι συνυφασμένο με το Γιουρόπα Λιγκ και με αρκετή ποδοσφαιρική παράδοση. Θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη πρόκληση με την ίδια αισιοδοξία όπως στο προηγούμενο γύρο. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δυνατοί όταν παίζουν στην έδρα τους το οποίο καθιστά το ζευγάρι ακόμα πιο δύσκολο».
Πηγή: skai.gr