Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης στο "φιλικό clasico"

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Μαϊάμι, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών, που είχαν την ευκαιρία ν΄απολαύσουν πλούσιο θέαμα και πέντε γκολ.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό και ο Ράκιτιτς διπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα» στο 7`. Στο 14` ο Κόβατσιτς μείωσε για τους Μαδριλένους, που έφτασαν στην ισοφάριση στο 36ο λεπτό με τον Ασένσιο. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες 2-2 στ΄αποδυτήρια, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 50ο λεπτό ο Πικέ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίσθηκε, καθώς έχει άδεια από τον Ζινεντίν Ζιντάν και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας στις 5 Αυγούστου, αντίθετα με τον Νεϊμάρ που βρέθηκε στην αρχική 11αδα των Καταλανών, παρά το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση αυξάνεται η φημολογία που τον θέλει να παίρνει μεταγραφή-ρεκόρ για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις εξής συνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Βιδάλ, Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκετς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κόβατσιτς, Μπέιλ, Ασένσιο, Μπενζεμά.
Πηγή: skai.gr