Αποστολάκης: Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη ρεβάνς ο Παναθηναϊκός

Στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM μίλησε ο Στράτος Αποστολάκης.

Ο βετεράνος παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε για την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της Καμπάλα, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» δεν θα δυσκολευτούν να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στράτος Αποστολάκης στους Νικόλα Ακτύπη και Αλέξανδρο Ξενικάκη

Για το χθεσινό ματς με την Καμπάλα: «Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, αλλά πρέπει να πας και στα δύο ματς και να πεις ότι θα παίξεις καλά. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν καλή η παρουσία του Παναθηναϊκού, αν και χρειάζεται βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι. Είναι μια ομάδα που παλεύει και μπορεί να πάει στη ρεβάνς και να προκριθεί».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Ο Μολίνς είναι μαχητικός, έχει αυτοπεποίθηση και είναι ικανός. Ο Παναθηναϊκός όμως θα πρέπει να βρει το εύκολο γκολ. Είχε μια ευκαιρία χθες να πετύχει το εύκολο γκολ και δεν το έκανε. Αυτό το είχε ο Μπεργκ και μπορεί φέτος να λείψει. Ο Ουζουνίδης όμως τους ξέρει καλύτερα και ξέρει τι μπορεί να πάρει από τους παίκτες του. Από τον Άλτμαν ή τον Λουτσιάνο. Ξέρει ο Μαρίνος να αξιοποιεί το ρόστερ του και νομίζω θα το βρει και θα πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του. Ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης και σε συνδυασμό με τα τρεξίματα, τη μαχητικότητα, θα είναι μια ομάδα που θα είναι αξιόλογη και πουλάει ακριβά το τομάρι της».

Για τον επαναληπτικό: «Η Καμπάλα δεν μπορεί να προβληματίσει τον Παναθηναϊκό. Δεν το έδειξε αυτό. Θα μπορούσε η πρόκριση αν ο Παναθηναϊκός ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να τελειώσει από χθες. Ο Μαρίνος δεν θα ρισκάρει στη ρεβάνς και η Καμπάλα θα ανοιχθεί και αυτό είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Ο Ουζουνίδης γνωρίζει τις δυνατότητες και την φιλοσοφία της ομάδας και δεν θα έχει πρόβλημα».

Για τον Χατζηγιοβάνη: «Τα παιδιά αυτά είναι χτισμένα στον Παναθηναϊκό. Γίνεται μια καλή δουλειά να βγαίνουν κάθε χρόνο ένας με δυο παίκτες από την ακαδημία. Είναι αρκετά καλό να φτιάξουμε αυτά τα παιδιά για να είναι έτοιμα να μπουν να παίξουν με τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού. Τον μικρό τον στηρίζει ο κόσμος και αυτό είναι σημαντικό. Δεν θα πάρει τώρα την ομάδα στις πλάτες του, αλλά θα μπορεί να το κάνει στο μέλλον. Αυτά τα παιδιά πρέπει να μπολιαστούν με τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr