Χιμένεθ: Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά

Ένα «θαύμα» χρειάζεται η ΑΕΚ για να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Η εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε με σκορ που δύσκολα ανατρέπεται (0-2) και η Ένωση είναι αναγκασμένη να κοιτάξει μπροστά αλλά και να διεκδικήσει στη ρεβάνς όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Κάτι τέτοιο θέλησε να περάσει και ο Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ανδαλουσιάνος μίλησε στους παίκτες του μετά το τέλος του ματς με την ΤΣΣΚΑ, λέγοντάς τους πως πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

«Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια που κάνατε. Όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Χρειάζεται από εδώ και πέρα ακόμα περισσότερη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά και αντίδραση στις στημένες φάσεις. Και αυτό το πληρώσαμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Έχουμε ακόμα ένα ματς με την ΤΣΣΚΑ, θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr