Σπάει τα κοντέρ στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Σε τρομερή κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι καθώς σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν, η ταχύτητά του, η επιτάχυνσή του και τα χιλιόμετρα που τρέχει είναι σε υψηλότερο σημείο από κάθε άλλη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, το αστέρι της «Μπάρτσα», δεν έχει βρεθεί ποτέ σε τόσο καλή φόρμα. Οι αριθμοί του, έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ του και αυτό πρέπει να είναι αποτέλεσμα της ξεκούρασης που είχε αυτό το καλοκαίρι, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Αργεντινής. Επίσης δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος κάτι που σίγουρα φαίνεται και μέσα στο γήπεδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι στο φιλικό ματς που έδωσαν οι «μπλαουγκράνα» με τη Γιουβέντους ο Μέσι αμύνθηκε στη δεξιά πλευρά, όταν ο Αλέις Βιδάλ το χρειαζόταν, προσφέροντας πολλά τρεξίματα.

Οι μετρήσεις που έγιναν έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα καθώς πιστεύουν ότι ο Μέσι μπορεί να κάνει ακόμη καλύτερη σεζόν από την προηγούμενη.

Μένει να φανεί αν ο Αργεντινός μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και στα επίσημα παιχνίδια που ξεκινούν σύντομα. Πάντως στις τάξεις της Μπαρτσελόνα θεωρούν πως η ανανέωση του συμβολαίου του, τον έχει κάνει πολύ χαρούμενο, κάτι που σίγουρα βγαίνει και μέσα στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr