Γνωστοποιείται η σύνθεση της νέας ΚΕΔ - Tο νέο μοντέλο διαιτησίας

Ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League είναι στον αέρα και η ΕΠΟ δεν έχει ορίσει την ημερομηνία τέλεσης των εκλογών, ο Μαλτέζος, Μπιόρν Βασάλο, ο οποίος ηγείται το τμήματος των εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 25/7 στην Αθήνα με στόχο να κλείσει τον «φάκελο Ελλάδα».

Ο Βασάλο θα έχει συναντήσεις με την ΕΠΟ, τις ΠΑΕ της Super League, τον Υφυπουργό Αθλητισμού και την ΚΕΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση που θα έχει με την ΚΕΔ θα γνωστοποιήσει το «νέο μοντέλο διαιτησίας» για το οποίο έγινε αναφορά στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 30/6 και τη σύνθεσή της (της ΚΕΔ), στην οποία θα τεθεί επικεφαλής πρόσωπο από το εξωτερικό θα προστεθεί ένα ακόμα μέλος, ενώ θα παραμείνουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης και Καλύβας.

Σε συνάντηση που θα έχει με εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League, που δεν έχουν ρυθμίσει ούτε τη σχέση με τη NOVA, ούτε το θέμα της προκήρυξης του πρωταθλήματος, θα παρουσιάσει το video assistance referee με στόχο την εφαρμογή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος στη συνάντηση με τον Βασιλειάδη αναμένεται να κλειδώσει η σύνθεση της «επιτροπής παρακολούθησης» η οποία θα είναι τριμελής και θα απαρτίζεται επίσης από πρόσωπα από το εξωτερικό.

Οι συνάντησεις με Βασιλειάδη και Super League θα γίνουν από Τετάρτη.
Πηγή: soccerplus.gr