Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε τον Ροντρίγκεθ

Ένα χρόνο μετά το «αντίο» που είπε στη Ρεάλ Μαδρίτης για να δοκιμάσει την τύχη του στους Φιλαδέλφεια 76ερς, ο Ισπανός γκαρντ επιστρέφει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έψαχνε έναν άξιο αντικαταστάτη του Μίλος Τεόντοσιτς, μετά την απόφαση του Σέρβου σταρ να ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή από αυτή του Ροντρίγκεθ.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας (2+1 χρόνια) με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, έναντι 10 εκατ. ευρώ! Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Ροντρίγκεθ είχε μέσους όρους 7.8 πόντους (41.5% στα δίποντα, 36.5% στα τρίποντα, 66.7% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου με τη φανέλα της Φιλαδέλφεια.

Ο Ροντρίγκεθ είχε αναδειχθεί MVP της Euroleague το 2014, ενώ κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο το 2015 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλώντας για την μεταγραφή του στην ομάδα της Ρωσίας τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της ζωής μου. Το να παίξω για μία ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη πρόκληση. Θα τα δώσω όλα, ώστε να πάρουμε τους τίτλους που θα διεκδικήσουμε. Θα είναι μία σπουδαία εμπειρία να ζήσω στη Μόσχα με την οικογένειά μου και να γνωρίσω την κουλτούρα».
Πηγή: skai.gr