Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τον Ντάνι Άλβες

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου φουλ-μπακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30 Ιουνίου 2019. Ο 34χρονος διεθνής είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, ενώ γίνεται ο 30ος Βραζιλιάνος που εντάσσεται στο δυναμικό των Παριζιάνων από την ίδρυση του συλλόγου, το 1970.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Παρί, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα τελευταία χρόνια μπόρεσα να μετρήσω στο εξωτερικό την τεράστια αύξηση αυτού του συλλόγου που έγινε ένα προπύργιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι πολύ συναρπαστικό να είμαι μέρος αυτού του μεγάλου πρότζεκτ!

Σε όλους τους συλλόγους, από τους οποίους έχω περάσει, πάντα έχω δώσει το καλύτερο για να βοηθήσω τις ομάδες μου να πάνε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πιστέψτε με, ήρθα και στην Παρί για να νικήσω. Γνωρίζω τις φιλοδοξίες του νέου συλλόγου μου και τις προσδοκίες των πολυάριθμων υποστηρικτών του σε όλο τον κόσμο. Θα μοιραστούμε μεγάλες στιγμές, είμαι σίγουρος».
Πηγή: skai.gr