Οριστικά στη Football League o Ηρακλής, σώθηκε ο Λεβαδειακός

Στη Football League θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα την προσφυγή του κατά της απόφασης του ΔΣ της Super League να τον τοποθετήσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος λόγω της μη αδειοδότησής του.

Ετσι, στη Super League παρέμεινε ο Λεβαδειακός, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε κατά πλειοψηφία (4-1) την προσφυγή του Αρη, ο οποίος ζητούσε να πάρει την θέση των Βοιωτών στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απόφαση υπ’ αριθ. 72/10.07.2017
Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ» κατά της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ» και τις πρόσθετες παρεμβάσεις που αναφέρονται ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης.
Απορρίπτει την ως άνω προσφυγή της «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ» και την πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση.

Απόφαση υπ’ αριθ. 73/10.07.2017
Δικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΡΗΣ» κατά 1) του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» 2) της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ», 3) της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και 4) της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την ως άνω προσφυγή της «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» (μειοψηφούντος του μέλους-διαιτητή Γεωργίου Σφυρή).
Πηγή: soccerplus.gr