Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το σχέδιο για την ομάδα

Την πρόθεση της να παραμείνει πιστή στο σχέδιο που υπάρχει για την ομάδα κάνει ξεκάθαρη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως επισημαίνει σε αυτή, το πλάνο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός συνόλου με παίκτες μικρούς σε ηλικία οι οποίοι θα πλαισιώνονται από εμπειρότερους, ενώ υπογραμμίζεται ότι στόχος είναι να καταστεί η ΠΑΕ υγιής και βιώσιμη.

Ωστόσο, αναφέρεται και στο θέμα του Μάρκους Μπεργκ. Οι πράσινοι, αφού ξεκαθαρίζουν ότι δεν ήταν στις προθέσεις τους να πουληθεί, δηλώνουν διατεθειμένοι να συνεργαστούν με τον Σουηδό επιθετικό για μια συμβιβαστική λύση στη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερός στο σχέδιό του να καταστεί υγιής και βιώσιμος. Η διοίκηση εργάζεται διαρκώς στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας ομάδας νέων σε ηλικία παικτών που θα πλαισιώνονται από κάποιους εμπειρότερους.

Ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν σκόπευε να πωλήσει τον Μάρκους Μπεργκ. Όμως, αυτός για λόγους δικούς του επέλεξε άλλο δρόμο. Παρ' όλα αυτά η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί για συμβιβαστική λύση αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες που ο Μάρκους έχει προσφέρει στην ομάδα».
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr