Τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον 5ο τελικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ.

Ο αθλητικός δικαστής, μάλιστα, επέβαλε και πρόστιμο 7.000 ευρώ στους Πειραιώτες, οι οποίοι «πληρώνουν» τα επεισόδια, που προκάλεσε μερίδα των οπαδών τους, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς και να χρειαστεί να αδειάσει το φαληρικό κλειστό, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα «κουβαλήσει» άλλες δύο ποινές τη νέα σεζόν, καθώς έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών, ενώ είναι τιμωρημένος και στη Euroleague με μία αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» -που θα κάνουν, φυσικά, έφεση- θα παίξουν χωρίς τον κόσμο τους στους πρώτους, πέντε αγώνες του νέου πρωταθλήματος και στο πρώτο τους ευρωπαϊκό ματς για τη σεζόν 2017-2018.

Λίγο αργότερα, βγήκε και η επίσημη απόφαση, που αναφέρει:

1) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράβαση των άρθρων 27, (υβριστικά συνθήματα που αφορούν φυσικό πρόσωπο) και 23Α (ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου), παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 11-6-2017 και

2) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr