Άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη Νιούελς ο Νάτσο Σκόκο

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής του Νάτσο Σκόκο στη Νιούελς, την στιγμή που η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο «υδραυλικός» παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία εξέφρασε την έντονη δυσφορία του με την διοικητική αβεβαιότητα. Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην αγαπημένη του Νιούελς τόνισε πως αυτή την στιγμή δεν σκέφτεται το θέμα, ξεκαθαρίζοντας πως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το φινάλε της χρονιάς.

«Η αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών μας έχει φέρει σε μία κατάσταση που δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα βρίσκεται σε κρίση. Την περασμένη εβδομάδα πήραμε μια απόφαση, την οποία πάντα προσπαθούσαμε να αποφύγουμε (σ.σ αποχή από τις προπονήσεις).

Την περασμένη εβδομάδα αντί να έρθουν να μας πουν τι συμβαίνει, στράφηκαν σε άλλη λύση και αποφάσισαν να κάνουν μια συνέντευξη Τύπου. Διάλεξαν μία πολιτική με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου. Θέλουμε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας και να προκριθούμε στο Λιμπερταδόρες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έρχονται, στο Κύπελλο Αργεντινής αλλά και στα τρία ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πάρουμε απόφαση πως είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όταν υπάρχει ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το αποδεχτείς και μετά να ψάξεις το πώς θα το λύσεις. Την περασμένη Παρασκευή μας είπαν ότι θα κάνουμε μια συνάντηση για να μας εξηγήσουν τις προθέσεις τους. Το μίτινγκ δεν έγινε ποτέ και πλέον δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε.».

Για το μέλλον του: «Δεν σκέφτομαι τώρα το αν θα συνεχίσω ή όχι. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε τις προτάσεις που μπορεί να κάνει τόσο η δική μου όσο και η πλευρά της διοίκησης. Μπορεί εδώ να έχεις περάσει τις πιο όμορφες στιγμές της διαδρομής σου, όμως οι δύσκολες καταστάσεις δεν σε αφήνουν να νιώσεις πλήρης.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr