Οριστική συμφωνία Άρσεναλ – Βενγκέρ για δύο χρόνια!

Για ακόμα δύο χρόνια θα παραμείνει στο τιμόνι της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ καθώς ο Αλσατός τεχνικός έφτασε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σταν Κρένκε, μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες το πρωί της Τρίτης.

Όπως αποκάλυψε στο twitter ο πολύ καλά ενημερωμένος ρεπόρτερ της Daily Telegraph σε θέματα Άρσεναλ, Τζέρεμι Γουίλσον, Βενγκέρ και Κρένκε δώσανε τα χέρια για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλσατού τεχνικού για άλλα δύο χρόνια.

Η συμφωνία για την διετή επέκταση του συμβολαίου του Βενγκέρ αναμένεται να επικυρωθεί εντός της ημέρας στο διοικητικό συμβούλιο που θα λάβει χώρα στο Emirates.

Όλα έδειχναν μετά την κατάκτηση του τελικού του Κυπέλλου ότι ο Βενγκέρ θα παρέμενε στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, παρά το γεγονός ότι ο Αλσατός τεχνικός είχε γίνει αποδέκτης πολύ ισχυρής κριτικής στην 21η του σεζόν από τους φίλους της Άρσεναλ.

Ωστόσο, η απόλυτη στήριξη της διοίκησης όλους τους προηγούμενους μήνες, σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, έπεισαν και τον ίδιο τον Βενγκέρ να συνεχίσει το έργο του στην Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Όπως έγινε γνωστό στη συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ Βενγκέρ και Κρένκε, το «παρών» έδωσε και ο εκτελεστικός διευθυντής Ιβάν Γκαζίδης, με τον οποίο οι σχέσεις εξομαλύνθηκαν, ενώ συμφωνήθηκε ο σύλλογος να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές προκειμένου η ομάδα να γίνει ξανά ανταγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται αύριο Τετάρτη, ενώ την ίδια στιγμή η Άρσεναλ θα προχωρήσει στο επόμενο βήμα που αφορά την επέκταση των συμβολαίων τόσο με τον Αλέξις Σάντσες όσο και με τον Μεσούτ Εζίλ.
Πηγή: skai.gr