Το παλεύει μέχρι τέλους ο ΠΑΟ, νίκη και με Πανιώνιο στη Λεωφόρο

Δεν το βάζει κάτω παρά τα προβλήματα ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβγαλε ξανά ψυχή μέσα στο γήπεδο, ήταν άριστη τακτικά και επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου, πιάνοντας προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση των πλέι οφ.

«Χρυσός» σκόρερ για το τριφύλλι ο Ρόμπιν Λουντ στο 17’ που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του -κεφάτου σε όλο το ματς- Σέμπα Λέτο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Κουτρουμπή, όπως και από τον Ζέκα που έπαιξε για παραπάνω από μία ώρα με πρόβλημα στο γόνατο! Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου, ενώ λίγο πριν το φινάλε «φώναξαν» δύο φορές για πέναλτι (θεωρώντας πως Κουτρουμπής και Λουντ βρήκαν την μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι)!

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67’ Βιγιαφάνιες), Λέτο (85’ Πίσπας), Κλωναρίδης (74’ Ρέις).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (79’ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71’ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46’ Λάμπρου), Μασούντ.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr