Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Athens Street Pole Vault στη Φιλοθέη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Filothei Women Gala πρωτοπορεί και φέρνει κοντά στο στίβο σπουδαίες προσωπικότητες. Στην 18η στάση της διοργάνωσης, την Τετάρτη 31/5, την τιμητική του - εκτός από τις εντυπωσιακές αθλήτριες - θα έχει και ο πολυπράγμων Γιώργος Καπουτζίδης, που θα παρουσιάσει τους αγώνες.

Ο έμπειρος ηθοποιός και σεναριογράφος, δεν φημίζεται μονάχα για την ικανότητα του στην παρουσίαση, αλλά και την αγάπη του στον στίβο. Φίλαθλος του κλασικού αθλητισμού από νεαρή ηλικία, παρακολουθεί από κοντά σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια πανηγύρισε πολλές διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στο εξωτερικό.

Η παρουσία του στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης" σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από αντικείμενο, θα δώσει επιπλέον αίγλη στην σπουδαία διοργάνωση, που και φέτος θα είναι ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.

Το 18ο filothei Women Gala διοργανώνεται από τον ΑΟ Φιλοθέης, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και την άδεια του ΣΕΓΑΣ. Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan.gr, χορηγός η Amstel free και υποστηρικτές οι Adidas και SOKKIA Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης www.filothei-gala.org
Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος