«Μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στη δίκη για Πλατανιά

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League μεταφέρθηκε η διαμάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης των καταγγελιών μελών της αποστολής του Πλατανιά για βιαιοπραγίες, απειλές και ύβρεις στον αγώνα που είχε γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την 1η Απριλίου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε πρόσθετη παρέμβαση δηλώνοντας πως έχει έννομο συμφέρον (αν και έχει επικυρωθεί η βαθμολογία, έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο), κάτι που δεν δέχονται οι «ερυθρόλευκοι». Η πλευρά των Πειραιωτών προσκόμισε τις 19 καταθέσεις που δεν τους «ενοχοποιούν» σε αντίθεση με εκείνες στις οποίες στηρίχτηκε η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και όπως έγινε γνωστό αυτές θα ληφθούν υπόψη στην τελική απόφαση.

Ο Ολυμπιακός υποστήριξε πως η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε απαράδεκτα, μιας και δεν υπάρχουν αποδεικτικά μέσα που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι κ. κ. Κώστας Καραπαπάς, Γιάννης Βρέντζος, Δημήτρης Αγραφιώτης, Κούλης Δουρέκας και οι δικηγόροι Αργύρης Λίβας, Βασίλης Δημακόπουλος, ενώ από την πλευρά του ΠΑΟΚ παρευρέθησαν οι νομικοί Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομμάτης.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές πήραν προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (12:00) και η απόφαση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως βάσει κατηγορητηρίου ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με ποινές που ξεκινούν από τιμωρία της έδρας, μέχρι αφαίρεση 6 βαθμών ή και υποβιβασμό.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά σημεία της εκδίκασης ΕΔΩ
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr