"Έπνιξε" τη Ρεάλ και παίζει με Ολυμπιακό η Φενέρ!

Η ομάδα του Ζοτς… έτρωγε σίδερα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν της επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι της και επικρατώντας με το... κολακευτικό 84-75, προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας, την Κυριακή στις 21:00.

Με «σύμμαχο» το κοινό τους, οι Τούρκοι έδειξαν από νωρίς αποφασισμένοι, έχτισαν μεγάλες διαφορές και παρά την απέλπιδα προσπάθεια των συγκινητικών Γιουλ-Κάρολ να το γυρίσουν, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Μυθικό παιχνίδι από Ούντο ο οποίος είχε σχεδόν triple-double! Σταμάτησε στους 18 πόντους, κατέβασε 12 ριμπάουντ (4 επιθετικά), ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Απίστευτη εμφάνιση, συν την τρομερή του άμυνα που δεν αποτυπώνεται στη στατιστική (2 τάπες, 1 κλέψιμο). Εκπληκτικός και ο Κάλινιτς με 12 πόντους, 6 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 4(!) κλεψίματα, διψήφιος ο Βέσελι (12π.), 14 πρόσθεσε ο Μπογκντάνοβιτς, αν και… παρασύρθηκε σε κάποια φάση, καταγράφοντας και 6 λάθη. Σε 19’ συμμετοχής, ο Σλούκας είχε 9 πόντους (4/7 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 1/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 ασίστ και 2 λάθη.

Κακή γενικά εμφάνιση από τη βασίλισσα, δεν κατάφερε ουσιαστικά να δηλώσει «παρουσία» στο ματς, αφού είχε μόνο κάποια ολιγόλεπτα ξεσπάσματα. Ουσιαστικά έπαιζαν… μόνο οι Γιουλ και Κάρολ. Ο πρώτος έγραψε 28 πόντους με 6/8 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 10/13 βολές, ενώ είχε και 8 ασίστ. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός είχε 21 πόντους (5/7 τρίποντα). Εκτός κλίματος οι Ρούντι, Ντόντσιτς, Αγιόν…

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr