Ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και με τη βούλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη σε διοικητικά πόστα θα είναι οι Σωκράτης Κομινάκης και Γιάννης Βρέντζος.

Στην σχετική ανακοίνωση της Νότιγχαμ για τη μεταβίβαση των μετοχών του συλλόγου, υπάρχει και δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Πρόθεσή μας είναι να διατηρήσουμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέσα στην αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Για τον λόγο αυτό είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τη συμφωνία μας με τον Νίκολας Ράνταλ, έναν από τους κορυφαίους νομικούς αθλητικού δικαίου στην Αγγλία. Ο Νίκολας γνωρίζει όσο λίγοι την ποδοσφαιρική βιομηχανία και αποδέχθηκε την πρότασή μας για να αναλάβει ρόλο προέδρου στην ομάδα.

Όλα όσα έχουμε πετύχει με τον Ολυμπιακό σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, θέλουμε να τα "αντιγράψουμε" στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι μια από τις παλαιότερες ομάδες με σπουδαία ιστορία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ο στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στις μέρες δόξας της. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου στον "πυρήνα" μας, γνωρίζουμε και αγαπάμε το σπορ. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πως να δημιουργήσει επιτυχίες αφού κερδίζουμε τον ένα τίτλο μετά τον άλλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να αναζωπυρώσουμε τις περασμένες επιτυχίες τις Φόρεστ και θα αφοσιωθούμε με ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για να το πετύχουμε. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια σταθερή και δοκιμασμένη διοίκηση, με ανθρώπους έμπειρους και ικανούς για να τρέξουν τον σύλλογο και την ίδια την ομάδα. Το δικό μας τιμ θα αποτελείται από τον Νίκολας Ράνταλ, τον Γιάννη Βρέντζο, τη Σαμάνθα Γκόρντον και τον Ντέιβιντ Κούκ, οι οποίοι θα καταφέρουν ακριβώς όλα τα παραπάνω.

Επιπλέον, πιστεύουμε στον Μαρκ Γουόρμπαρτον και την ομάδα του, οι οποίοι ήταν οι κατάλληλοι για να αναλάβουν σε αυτό το σημείο και να επαναφέρουν το στυλ παιχνιδιού που αγαπούν και έχουν μάθει ανά τα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας. Θα παρέχουμε στον Μαρκ και το επιτελείο του τον χρόνο και τη στήριξη που χρειάζονται για να ξαναχτίσουν την ομάδα και να δημιουργήσουν συνθήκες για επιτυχίες. Στο πλαίσιο αυτό είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω την επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με τον Φρανκ Μακ Πάρλαντ σε ρόλο Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Οι παίκτες μας επίσης απέδωσαν τα μέγιστα στον κρίσιμο αγώνα με την Ίπσουιτς και έκαναν όσα ακριβώς τους ζητάει το τελευταίο διάστημα ο Μαρκ.

Οι οπαδοί μας όμως είναι αυτοί που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του συλλόγου. Σε αναγνώριση του ρόλου τους και των δυσκολιών που έχουν περάσει, μπορώ να σας ανακοινώσω ότι θα μειώσουμε τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν γιατί θέλουμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στην προσπάθειά της να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Επίσης, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να τιμήσουμε το παρελθόν της ομάδας, θα φέρουμε στον σύλλογο όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε που γνωρίζουν τι σημαίνει Φόρεστ. Κυρίως παλιούς παίκτες οι οποίοι συνέβαλλαν στη δημιουργία της κληρονομιάς της ομάδας. Αξίζουν τον σεβασμό μας και θέλουμε να τους έχουμε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια αναδόμησης αυτού του σπουδαίου συλλόγου».
Πηγή: soccerplus.gr