Κωνσταντίνου: Κορόιδεψε ο Ίβιτς, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον ανεγκέφαλο

Ευθέως αμφισβήτησε τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού σημείωσε ότι το χτύπημα του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν ήταν όσο σοβαρό παρουσιάστηκε.

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν «αστεία πράξη» το γεγονός ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Σέρβος κορόιδεψε για να πάρουν οι φιλοξενούμενοι το παιχνίδι στα χαρτιά.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, ο Κωνσταντίνου σημείωσε ότι είναι γνωστή η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να βρει επενδυτή, ενώ αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ κινείται ήδη για να εντοπίσει αυτόν που πέταξε το κουτάκι μπύρας στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα

Για το πως είδε τον Ίβιτς στο νοσοκομείο: «Θέλω να σας πω και να ενημερώσω, επειδή πήγα χθες στο νοσοκομείο, ότι το γεγονός ότι ο γιατρός του ΠΑΟΚ ζήτησε να μεταφερθεί ο Ίβιτς στο νοσοκομείο είναι αστεία πράξη. Ο Ίβιτς χθες στο νοσοκομείο, μίλαγε κανονικά με τους μασέρ και τους φροντιστές, μίλαγε κανονικά με τον γιατρό, τον καθηγητή που είχε εφημερία, με τον πρόεδρο του νοσοκομείου, ενώ όταν τον πήγαν στον 4ο όροφο του νοσοκομείου για να κάνει εισαγωγή, ήταν μια χαρά, ήταν ροδοκόκκινος, ήταν αυτός που ήταν πριν τον χτυπήσει το άδειο μπουκάλι στον κρόταφο και χτυπήσει στο κρανίο του. Του έβαλαν ένα ράμμα του πεταμού στο νοσοκομείο. Εγώ έχω να ρωτήσω κάτι. Αν ήταν ποδοσφαιριστής ο Ίβιτς θα έφευγε από το γήπεδο»

Για την στάση και τη συμπεριφορά του Ίβιτς: «Είμαι σίγουρος ότι κορόιδεψε για να πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι στα χαρτιά και το λέω με βάση όσα είδα στο νοσοκομείο από τους γιατρούς, αλλά και από τη συμπεριφορά του Ίβιτς. Οι εξετάσεις του ήταν καλές, σαν να τις έκανε προχθές ο Ίβιτς. Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου δεν συμπεριφέρεται όπως ο ίΒιτς και κατ’ επέκταση ο ΠΑΟΚ. Στο νοσοκομείο μίλησα μόνο με τους γιατρούς που τον επέβλεπαν. Ποιος τους είπε να κάνει εισαγωγή; Οι γιατροί έλεγαν ότι είναι μια χαρά. Η διοίκηση του νοσοκομείου μας έλεγε ότι μας ζήτησαν να γίνει εισαγωγή για να αποφύγει τους δημοσιογράφους και να μην έχει να τους αντιμετωπίσει μετά. Καμία εικόνα για να δικαιολογείται εισαγωγή δεν είχε ο Ίβιτς. Το πρόσωπο του το έκλεισε με τα δυο του χέρια και έκανε τι; Αν ζαλιζόταν δεν θα πήγαινε με καροτσάκι, αλλά με φορείο στο ασθενοφόρο. Στο καροτσάκι δεν ζαλιζόταν δηλαδή;»

Για την στάση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα: «Στο προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα με τον Βιγιαφάνιες, όταν έπεσε κάτω, εμείς του είπαμε να συνεχίσει. Αν το είχαμε σχεδιάσει και το είχαμε πει, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει από την Τούμπα. Αν το είχαμε σχεδιάσει να φύγουμε θα το κάναμε και εμείς. Εμείς όμως ποτέ δεν σχεδιάζουμε τι θα γίνει εξωαγωνιστικά σε ένα ματς. Πάντα σχεδιάζουμε το παιχνίδι σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ και τον Ίβιτς, ο οποίος κατέβηκε για να αποχωρήσει»

Για το σημερινό Δ.Σ.: «Δεν έχω καμία τέτοια πληροφόρηση περί αποχώρησης Αλαφούζου. Έχουμε σήμερα το Δ.Σ. και εκεί θα δούμε τι θα κάνουμε. Χθες ο Γιάννης Αλαφούζος, είχε συναισθηματική φόρτιση, κανείς δεν μπορεί να τον πιέσει αυτή τη στιγμή. Δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε σήμερα αποφάσεις για το τι μέλει γενέσθαι. Θα μιλήσουμε σαν διοίκηση με τον Αλαφούζο για να πάρει τις αποφάσεις του και να μας τις ανακοινώσει στη συνέχεια»

Για την στάση που θα κρατήσει το Δ.Σ. και την επόμενη μέρα: «Θα μιλήσουμε για τη θέση που θα πάρουμε στο θέμα της αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου. Αν εμμένει στη θέση του Αλαφούζος και αν αυτά που σκέφτεται τα μεταφέρει στο Δ.Σ θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει κρυφτεί κανείς ότι ο Αλαφούζος ψάχνει να βρει επενδυτή για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος. Ο κ. Αλαφούζος, η αίσθηση μου είναι ότι δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό στα οικονομικά θέματα που έχει αναλάβει μέχρι να βρεθεί ο επόμενος»

Για τον οπαδό που πέταξε το κουτάκι μπύρας: «Είναι ένας ανεγκέφαλος, είναι απαράδεκτος, είναι ένας αλήτης και αν είναι άντρας να έρθει τώρα στη διοίκηση, να πάει στη ΓΑΔΑ και να πει... εγώ είμαι. Να έρθει να αναλάβει τις ευθύνες του και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα γίνει. Να έρθει η αυτός, η κάποιος που γνωρίζει. Ήδη ο Παναθηναϊκός αναζητά ποιος το έκανε»
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr