Άλλαξε ο παρατηρητής διαιτησίας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Η ΚΕΔ των Τριτσώνη και Κουκουλάκη διόρθωσε άμεσα το λάθος της με τον παρατηρητή διαιτησίας στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Έπειτα από τον θόρυβο που ξεσήκωσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του sportfm.gr για τη… λεπτομέρεια που ήταν ικανή να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η ΕΠΟ έδειξε άμεσα αντανακλαστικά.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκαν τα στελέχη της ότι ο γιος του Γιώργου Μπίκα τον οποίο είχε ορίσει η ΚΕΔ ως παρατηρητή διαιτησίας στο ματς της Τούμπας εργάζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, σήμανε… συναγερμός στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Κι αυτό γιατί στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και έπειτα από όσα έχουν προηγηθεί στον Βόλο με το γκολ-σκάνδαλο που καθόρισε τον κυπελλούχο Ελλάδας, μία σπίθα καχυποψίας ήταν ικανή να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Διότι μιλάμε για τις ίδιες ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στην Τούμπα, ενώ είναι ακόμη νωπές οι δημόσιες καταγγελίες του Δημήτρη Μελισσανίδη περί «στημένου» βοηθού διαιτητή.

Η ΚΕΔ έστω και με καθυστέρηση κατάλαβε λοιπόν το λάθος της και έπειτα από το σχετικό ρεπορτάζ του sportfm.gr ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες την αλλαγή του παρατηρητή διαιτησίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης λόγω του «ασυμβίβαστου» της εργασίας του υιού Μπίκα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έτσι, στη θέση του Γιώργου Μπίκα τοποθέτησε τον Δημήτρη Καλύβα.

Ουδείς βέβαια μπορεί να αμφιβάλλει για την εντιμότητα του Γιώργου Μπίκα, ο οποίος μάλιστα έχει δεχτεί βάναυση επίθεση από το παρακράτος του ποδοσφαίρου με τον εμπρησμό του σπιτιού του.

Ωστόσο, ειδικά στις παρούσες τεταμένες συνθήκες και έπειτα από τη μεγάλη ένταση που πυροδότησε η διαιτησία στον τελικό της ντροπής στον Βόλο, έμοιαζε εξωφρενικό στον αμέσως επόμενο αγώνα να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας ο πατέρας ενός εργαζομένου σε μία εκ των δύο ΠΑΕ.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr