Τη Δευτέρα η απόφαση για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με τις κάμερες "κλειστές"!

Σήμερα Πέμπτη (4/5) εκδικάστηκε η έφεση που κατέθεσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης ποινής των «ερυθρόλευκων» και ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων τόνισε πως κατόπιν πιέσεων από τη Super League για την επικύρωση της βαθμολογίας, η απόφαση θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης έγινε μεγάλη κουβέντα για τις κάμερες στον χώρο των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων είπε ότι θα ζητήσει το υλικό από την Αστυνομία, όμως ως γνωστόν το υλικό αυτό δεν υπάρχει.

Η πλευρά του Ολυμπιακού είπε ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τη λειτουργία των καμερών και υπεύθυνη για αυτές είναι η Αστυνομία.

Η Αστυνομία του Πειραιά, από την άλλη, ισχυρίζεται πως δεν διαχειρίζεται, παρότι είναι υπεύθυνη, κάμερες στο Καραϊσκάκη που να βλέπουν στο χώρο των αποδυτηρίων. Από τον Ολυμπιακό υποστήριξαν πως οι κάμερες που υπάρχουν στα αποδυτήρια είναι ιδιωτικής εταιρίας και το υλικό σβήνεται κάθε 48 ώρες.

Κατά τα λοιπά, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πείσει πως τα επεισόδια δεν ήταν εκτεταμένα και κακώς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές. Η πλευρά του ΠΑΟΚ με τη σειρά της υποστήριξε ότι ο χώρος που έγιναν τα επεισόδια νοείται αγωνιστικός και άρα πρέπει να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

Ο ΠΑΟΚ μάλιστα υπέβαλλε αίτημα στην Επιτροπή να εξεταστεί ως μάρτυρας ο παρατηρητής Ραδιοτηλεοπτικών Μίλτος Καλόγηρος, ωστόσο αυτό δεν έγινε δεκτό.

Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν ΕΔΩ
Πηγή: soccerplus.gr