Κλείσιμο

Συνάντηση Βασιλειάδη – Σαμούρα στα γραφεία της FIFA στις 18 Μαΐου

Όπως είχε γράψει το Soccerplus από τις 25 Απριλίου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης θα έχει την κρίσιμη συνάντηση για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ με τη γενική γραμματέα της FIFA, Φατμά Σαμούρα.

Ήδη στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει φτάσει έγγραφο της FIFA που καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού σε συνάντηση στην Ελβετία, στις 18 Μαΐου. Στη συνάντηση η FIFA θα εκπροσωπείται από τη γενική γραμματέα της, ενώ παρών σε ρόλο συμβούλου θα είναι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο Κουτσοκούμνης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, παύει ο επιτετραμμένος της για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο θα είναι ο βασικός σύμβουλος της FIFA τουλάχιστον μέχρι τη συνάντηση με τον Βασιλειάδη.

Ο Κουτσοκούμνης είχε δυσαρεστήσει τη FIFA για κάποιους χειρισμούς του στο «ελληνικό πρόβλημα» και κυρίως λόγω των περίφημων αναρτήσεων στο Facebook με τις συχνές αναφορές στο… μωράκι.

Η Σαμούρα είναι επιλογή του νυν προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και είναι η πρώτη γυναίκα και μάλιστα από την Αφρική, που καταλαμβάνει τόσο υψηλή θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Πηγή: soccerplus.gr