"Εφιάλτης" στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό και αποκλεισμός

«Εφιάλτης» στην Πόλη για τον Παναθηναϊκό και… σκούπα από την Φενέρμπαχτσε! Μετά τις δύο ήττες στο ΟΑΚΑ, το κακό… τρίτωσε για το τριφύλλι στην Τουρκία, καθώς διασύρθηκε από την ομάδα του Ομπράντοβιτς (79-61) και έσβησε το όνειρο του Final-4.

Κάπως έτσι οι πράσινοι πήραν ό,τι άξιζαν και είπαν στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι με 0-3, όπως είχε συμβεί και πέρσι... Από το 15' και μετά, η ομάδα του Πασκουάλ ήταν αλλού γι' αλλού επιθετικά, δεν μπορούσε με τίποτα να βρει σκορ και όταν στην τέταρτη περίοδο χαλάρωσε υπερβολικά στην άμυνα (και την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι «ξεσάλωσαν» από τα 6,75), τότε γράφτηκε και ο «σκληρός» επίλογος.

Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ο Ρίβερς με 16 πόντους, ο οποίος είχε 3/6 τρίποντα και ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν 2/18, δείγμα της τραγικής κατάστασης… Στους 12 σταμάτησε ο Σίνγκλετον, 8 ο Τζέιμς με 0/8(!) από τα 6.75 και πολλές τραγικές επιλογές που κόστισαν ακριβά στον Παναθηναϊκό. Σε κακό βράδυ και οι Καλάθης-Γκιστ, ούτε 4’ δεν αγωνίστηκε ο Μπουρούσης, αφού ο Πασκουάλ προτίμησε να πάει σε πιο ανάλαφρα σχήματα.

Έξι παίκτες της Φενέρ είχαν διψήφιοι αριθμό πόντων: 13 ο Ντίξον, 12 ο Νάναλι (3/3 τρίποντα) και από 10 οι Ούντο, Ντατόμε, Κάλινιτς και Μπογκντάνοβιτς (ήταν άποντος στο πρώτο μέρος).

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-30, 52-42, 79-61
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr