Κλείσιμο

Πέφτει ο Λεβαδειακός, ελπίζει μόνο σε μη αδειοδότηση του Ηρακλή

Ο Λεβαδειακός είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τη Βέροια στη Football League, καθώς ηττήθηκε στην έδρα του από την ΑΕΚ (2-0), αποτέλεσμα το οποίο του δίνει την προτελευταία θέση στη Super League.

Η ήττα των Βοιωτών μοίρασε χαμόγελα στον Ηρακλή και την ΑΕΛ που νίκησε τον Παναιτωλικό (2-1) και την Ξάνθη (1-0) αντίστοιχα, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν πλήρωσε την ήττα του στη Βέροια.

Βέβαια, η υπόθεση παραμονή δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, με τον Λεβαδειακό να αναμένει τη μη αδειοδότηση του Ηρακλή, κάτι που θα φέρει τον "Γηραιό" στη Football League και θα κρατήσει τους Βοιωτούς στην κατηγορία.

Οσον αφορά την κορυφή, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή μετά το 5-0 επί τους ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο -6 από την πρώτη θέση μετά το "διπλό" του στα Χανιά (3-1 τον Πλατανιά) και περιμένει να δει αν οι "ερυθρόλευκοι" θα τιμωρηθούν και με αφαίρεση έξι βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λόγω των όσων έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον αγώνα με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου για να ανέβει στην κορυφή.

Τέλος, στις θέσεις για τα play-offs τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός με τις νίκες τους επί του Λεβαδειακό (2-0) και επί του Ατρόμητου (1-0) έριξαν στην πέμπτη θέση τον Πανιώνιο που ηττήθηκε από την Κασσιόπη (1-0).
Πηγή: soccerplus.gr