Νέα μαρτυρία: Σιχάθηκα με όσα είδα στο Καραϊσκάκη! (audio)

Άλλη μια μαρτυρία-φωτιά για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μίλτος Καλόγηρος, υπεύθυνος ραδιοτηλεοπτικών του αγώνα Ολυμπιακού – ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μίλησε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» με τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβαίωσε και επιβεβαίωσε όσα υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο Περικλής Λασκαράκης.

Μάλιστα, εκτός αυτού κατήγγειλε ότι από τη Μεγάλη Πέμπτη δέχεται περίεργα τηλεφωνήματα από αγνώστους.

«Έγιναν ακριβώς όπως τα έχει πει ο κ.Λασκαράκης. Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Ήμουν δίπλα του από τις 16:30 μέχρι και τις 23:30. Όσα είπε έχουν γίνει», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Όταν ήρθε το χαρτί του διορισμού από την ΕΠΟ νιώσαμε χαρά. Νιώσαμε δέος. Ήθελα να πατήσω στο νέο Καραϊσκάκη. Τώρα, σιχάθηκα με όσα είδα. Δεν θέλω να ξαναπατήσω. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο τοπικό».

Μάλιστα, σχολίασε και το γεγονός ότι ο πρώτος παρατηρητής στην έκθεσή του αναφέρει λιγοστά από τα περιστατικά που κατήγγειλε ο κ.Λασκαράκης. «Ο κ.Λασκαράκης πήγε να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Τη δουλειά του. Και ο πρώτος παρατηρητής ήταν παρών. Δεν ξέρω τι έγραψε. Ξέρω όμως ότι ήταν παρών σε ό,τι περιγράφει ο κ.Λασκαράκης. Τώρα γιατί δεν τα έγραψε δεν το γνωρίζω. Ότι τον τράβηξαν από τη γραβάτα, ότι τον έβρισαν... Σε όλα ήταν παρών».

Τέλος, τόνισε χαρακτηριστικά για τα τηλεφωνήματα που δέχεται: «Και εγώ και ο κ.Λασκαράκης από τη Μ. Πέμπτη δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Δεν ξέρω από που είναι. Δεν το ξέρω. Μακάρι να το ήξερα και να μπορούσα να πω περισσότερα», ανέφερε και συνέχισε: «Μας λένε περίεργα. Πιστεύω ότι είναι αρκετό ό,τι είπα. Και εγώ και ο κ.Λασκαράκης δεχόμαστε περίεργα τηλεφωνήματα. Μέχρι εκεί... Δεν θέλω να πω κάτι».

Ακούστε τη συνέντευξη ΕΔΩ
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr