Κλείσιμο

Επιστολή Γραμμένου στην ΕΠΟ με αίτημα συνάντησης με την ΠΔΕ

Με την επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ την Πέμπτη 20/4 ζητεί από τη διοίκηση της ομοσπονδίας να καθορίσει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να ανταλλαγούν σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο.

Την Επιτροπή Ενώσεων αποτελούν, εκτός από τον Γραμμένο, ο πρέοδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Π. Λασκαράκης, ο πρέοδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μ. Τσιχριτζής. Στην επιτροπή μετείχε και ο διάδοχος του Γκιρτζίκη στην ηγεσία της «συστημικής» παράταξης Δ. Ελευθεριάδης, όμως λόγω της διαιφαινόμενης ήττα στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Ο Γραμμένος θέλει να τρέξουν τα θέματα που εκκρεμούν. Να δρομολογηθούν εξελίξεις ώστε εντός του καθορισμένου χρονικού πλαισίου να ολοκληρωθεί η σύνταξη και η ψήφιση του καταστατικού και να επέλθει συμφωνία με τον Γ. Βασιλειάδη ώστε η ΠΔΕ να ολοκληρώσει το έργο της και να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές.

Ήδη η Επιτροπή των Ενώσεων έχει στείλει σχέδιο του νέου καταστατικού στην ΠΔΕ/ΕΠΟ, η οποία περιμένει τη FIFA.

Ο χρόνος, όμως, έχει αρχίσει να κυλά αντίστροφα, ενώ οι πληροφορίες που θέλουν να έρχονται την άλλη εβδομάδα στην Αθήνα οι Ρηγόπουλος – Λάκοβιτς από την UEFA και ο Κουτσοκούμης από τη FIFA , προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.
Πηγή: soccerplus.gr