Κλείσιμο

Παραπέμπονται Παπαπέτρου και Κύζας για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Βαθμό που τους παραπέμπει στην «Πειθαρχική Επιτροπή» της ΚΕΔ έχουν πάρει σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus ο διαιτητής του ημιτελικού Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Τάσος Παπαπέτρου και ο πρόσθετος βοηθός Γιώργος Κύζας.

Στον Παπαπέτρου ο παρατηρητής φέρεται να χρεώνει δύο φάσεις στις οποίες θα μπορούσε να υπάρχει αποβολή. Η πρώτη είναι του Ρομαό που πιάνει από τον λαιμό τον Μάνταλο και η δεύτερη είναι η τρικλοποδιά που βάζει ο Σεμπά στον Βράνιες μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Η τρίτη φάση, στην οποία εμπλέκεται και ο Κύζας, είναι μεν δύσκολη για το αν η μπάλα ακούμπησε στο χέρι του Πατίτο, ωστόσο σύμφωνα με την κρίση του παρατηρητή, παρά τη δυσκολία που υπάρχει, η μπάλα όντως βρίσκει στο χέρι του παίκτη της ΑΕΚ και ως εκ τούτου έπρεπε να υποδειχθεί φάουλ πριν το δεύτερο γκολ της Ένωσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ΚΕΔ έχουν πληροφορηθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα, μιλώντας με άνθρωπο του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια, οι διαιτητές φέρονται να ζήτησαν συγγνώμη για τη φάση του γκολ του Πατίτο.

Επίσης στην ΚΕΔ φέρονται να γνωρίζουν ότι η σύνταξη του φύλλου αγώνα αποτέλεσε προϊόν της «συγγνώμης» των διαιτητών μαζί με μία «δημιουργική διαπραγμάτευση» σχετικά με όσα συνέβησαν κατά την είσοδο των παρατηρητών στα αποδυτήρια.
Πηγή: soccerplus.gr