Διάλογος-σοκ: "Θα κανονίσει ο πρόεδρος με παίκτες για να σωθείτε"!

Μία νέα συνομιλία από τα χαμένα cd του Koriopolis αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ". Στον σοκαριστικό διάλογο, δύο πρόεδροι ομάδων της Super League κανονίζουν να σωθεί η ομάδα του ενός, με τη βοήθεια τρίτου προέδρου με μεγάλη επιρροή.

Η συζήτηση περιστρέφεται στον τρόπο επηρεασμού ποδοσφαιριστών αντίπαλης ομάδας και ο πρώτος πρόεδρος αναλαμβάνει να μεσολαβήσει στον τρίτο.

Το cd που αποκαλύπτει η εκπομπή, δεν περιλαμβάνεται σε όσα απομαγνητοφωνήθηκαν για λογαριασμό του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών που δικάζει την πολύκροτη υπόθεση. Μάλιστα η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την απομαγνητοφώνηση και των 5 cd που δεν είχαν εντοπιστεί.

Ιδού η συνομιλία:

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ,16.02.2011, ΩΡΑ: 18:44
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α.-ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ.
Α.: Έλα
Γ.: Εσύ έχεις μιλήσει καθόλου; Αυτό ήθελα να σε ρωτήσω. Έχεις μιλήσει καθόλου με (ακατάληπτο)
Μ.: Με ποιόν;
Γ.: Με τον Μ.
Α.: Ναι ο Μ. θέλει να μείνετε δεν το συζητάω
Γ.: Τι θέλει;
Μ.: Θέλει να μείνει η ομάδα, δεν το συζητάμε, αλλά από την άλλη πλευρά κάθομαι και αναλογίζομαι πως στον Π. είναι ο Β.
Γ.: Εκεί τι πα να αναλύσεις, εκεί το θέλει επί 10 και μου το είπε καταρχάς.
Α.: Ε λοιπόν;
Γ.: Εντάξει τι να σου πω. Εντάξει επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σου θα στο πω. Ας μου δώσει εμένα , αν τελικά το κάνει, το παιχνίδι με την Κ. και μετά θα παλέψουμε με τον Π.. Με την καλή έννοια, δεν θα το κυνηγάμε τον Π.
Α.: Πώς να στο δώσει με την Κ.;
Γ.: Αυτός λέει ότι έχει κονέ. Και έχει και έναν άλλο ακόμα παίχτη….. κάτι τέτοια μου έλεγε. Τι να σου πω…. με κοροιδεύει, σε κοροιδεύω.
Α.: Όχι,ότι έχει κάνα δυο περιπτώσεις έχει, αλλά τι να πω δεν ξέρω, δεν ξέρω πως το χειρίζεται το θέμα. Αυτός έχει τώρα το ντέρμπι το Σάββατο πως θα τα κάνει όλα αυτά, ρε παιδί μου. Δεν ξέρω τι γίνεται.
Γ.: Το πιάνω και από αλλιώς το θέμα. Δηλαδή τι θα του πει του (ακατάληπτο) να μην κλοτσάει καλά; Τι να σου πω και εγώ. Αυτός λέει ότι μπορεί. Για να δούμε τι μπορεί.
Α.: Ναι
Γ.: Πήγα με τον (ακατάληπτο) εκεί. Του λέει πρόσεξε καλά εγώ σου ήμουν εντάξει, αλλά δεν θέλω να με κοροιδέψεις. Όχι του λέει… κάτσε να δούμε τώρα τι μπορεί να κάνει
Α.: Εντάξει. Θα δούμε και τη διαιτησία αύριο. Εγώ να σου πω την αλήθεια σήμερα, θα φάω μαζί του.
Γ.: Ωραία πες του εκεί βοήθα τους ανθρώπους….
Α.: Ναι ξες τα λέμε και σε άλλο….
Γ.: Το κατάλαβα, γι αυτό σου λέω. Πες του βοήθα τους εκεί με την Κ., πες και μετά, φτιάχνε
Α.: Εντάξει, κανένα πρόβλημα
Γ.: Εντάξει
Α.: Θα σε ενημερώσω.
Πηγή: skai.gr