Η ανατροπή της ανατροπής στην "εγκληματική": Τελικά θα δικάσει ο Σταμαδιάνος!




Νέα ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Παρότι ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος προχώρησε σε δήλωση αποχής, θα είναι αυτός που τελικά θα εκδικάσει την υπόθεση! Ο κ.Σταμαδιάνος, μαζί με άλλα δύο μέλη του Συμβουλίου του, θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθούν σε δίκη οι 35 κατηγορούμενοι ή κάποιοι απ’ αυτούς.

Το αίτημα αυτοεξαίρεσης του κ. Σταμαδιάνου απορρίφθηκε από άλλο Συμβούλιο Εφετών, στο οποίο προήδρευε η Αικατερίνη Ρέτσα. Προηγήθηκε απορριπτική πρόταση και της εισαγγελέως Μαρίας Μαλούχου.

Το θέμα είχε προκύψει από τις αποκαλύψεις της εκπομπής για το διορισμό του υιού του κ. Σταμαδιάνου σε ανώτατο δικαστήριο της ΕΠΟ. Μετά την εξέλιξη αυτή, επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της αυτοεξαίρεσης της Χριστίνας Ρωμέση, η οποία μετέχει στη σύνθεση του συγκεκριμένου Συμβουλίου. Παράλληλα ανοιχτό παραμένει το ζήτημα επιστροφής της δικογραφίας στον ανακριτή με διευκρινιστικά ερωτήματα.

Την ίδια ώρα ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Παπαγεωργίου διενεργεί δικαστική και ποινική προκαταρκτική, ερευνώντας το ενδεχόμενο αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης από την πλευρά του κ. Σταμαδιάνου
Πηγή: skai.gr